Søk Masaryk University, Brno

Studentopptak ved Masaryk University 2019.

I samarbeid med Agder Vitenskapsakademi tilbyr Masaryk University skriftlig opptakstest 13. juni i Kristiansand og 17. juni Oslo. Søknadsfristen er utløpt. 
For oversikt over opptaksdatoer se viktige datoer.

Slik søker du

Steg 1:
Opprett en profil med kontaktinformasjon.
Du må oppgi ditt passnummer ved utfyllingen av søknadsskjemaet så ha passet tilgjengelig.


Steg 2: 
Send oss søknaden, vitnemål på originalspråk og engelsk og biografisiden av passet til Agder Vitenskapsakademi via mail study-poland@uia.no eller last ned via kontaktskjemaet her http://medicalstudies.no/no/kontakt.

Steg 3: 
Blir du funnet kvalifisert for opptakstest vil du bli invitert til test. Husk at for å bli invitert må dokumentene sendes til Agder Vitenskapsakademi og ikke til Masaryk University.
Du finner informasjon om opptakstest på denne siden. Her er det informasjon om emner, eksempel på testspørsmål og en lenke til forberedende kurs på nett i biologi, fysikk og kjemi. Fysioterapisøkere skal bare ha test i biologi og kjemi.

Dokumenter som må sendes før opptakstest:

1.Utfylt søknadsskjema.

2.Kopi av vitnemål fra videregående skole og / eller kopi av karakterutskrifter på originalspråk.

3.Kopi av pass. Ta med med passet til intervjuet.

Emneliste til opptakstest (medisin og tannlege), fysioterapi testes i biologi og kjemi

Opptakstesten til tannlege og lege består av 3 separate tester i biologi, kjemi og fysikk eller matematikk. Hver test varer i 60 minutter og består av 40 spørsmål med 5 svaralternativer hver. Studer testeksemplene.

Vi anbefaler at du forbereder deg til opptakstesten ved å ta nettkursene som tilbys av universitetet i biologi, kjemi og fysikkKhan Academy tilbyr gratis e-learningskurs i biologi, kjemi og fysikk, kan også være til god hjelp i forberedelsen til opptakstesten.